Het is bijna zover! Na een aantal intensieve weken waarin al m'n creativiteit in de voorbereidingen gestopt is, start ik volgende week (week 22) officieel met mijn nieuwe Yogastudio “YOGAsurya”, aan de Hammerweg nr. 4 in Vroomshoop.

Er starten in ieder geval twee groepen (donderdag 19.00 uur en vrijdag 10.00 uur) en bij voldoende aanmeldingen een derde (woensdag 19.00 uur). Er is dus nog plek voor een aantal deelnemers. Mocht je spontaan eens yoga willen proberen, of had je al langer plannen in die richting: wees van harte welkom voor een proefles!

Voor wie het nog niet weet: yoga is een echt geweldige manier om je lichaam geleidelijk aan soepeler en sterker te maken en om meer rust in je hoofd te creëren. Daardoor kom je lekkerder in je vel te zitten en kan je meer ontspannen en bewust in het nu zijn. Het maakt niet uit in wat voor conditie je nu bent, of je dik, dun, stijf of lenig bent, iedereen kan baat hebben bij een regelmatige beoefening van yoga.

Op de dinsdagavond om 18.45 uur is er gelegenheid voor een stiltemeditatie. Deze is voor iedereen toegankelijk, er wordt alleen een vrije gift gevraagd voor een goed doel, t.w. Stichting Manna.

Meer informatie vind je op www.yogasurya.nl. Ik hoop van harte je te mogen begroeten bij YOGAsurya! Graag wel even vooraf aanmelden als je wilt komen.